Terug in Lelystad: dr. George Bruijn met Reumakliniek Flevoland

De vertrouwde reumazorg die sinds jaar en dag door reumatoloog dr. George Bruijn in het ziekenhuis werd geboden is gecontinueerd in Reumakliniek Flevoland. Dr. George Bruijn en zijn team hebben gekozen buiten het ziekenhuis te gaan werken, om meer persoonlijke aandacht en daarmee kwaliteit te kunnen bieden.

Reumakliniek Flevoland biedt verzekerde diagnostiek en behandeling van reuma.

Het team van Reumakliniek Flevoland bestaat uit twee reumatologen en een gespecialiseerd reumaverpleegkundige. Zij verlenen deskundige en professionele reumatologische zorg aan de patiënt die last heeft van het houdings- en bewegingsapparaat, zoals spieren, pezen, botten en gewrichten. Daarnaast is er een team van internisten, fysio- ergo-, oefentherapeuten en psychologen beschikbaar. Vaak werken ze samen in teamverband om samen, gericht uw klachten te verminderen.

Meer tijd, snel geholpen, volledig verzekerd

Er is veel meer tijd dan persoonlijke aandacht dan in een ziekenhuis. Nadat de huisarts u heeft verwezen, is er geen noemenswaardige wachtlijst, u wordt snel geholpen door steeds dezelfde reumatoloog. Het consult wordt volledig vergoed door alle zorgverzekeraars, u hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Meer informatie treft u op www.reumakliniekflevoland.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 0320-277775 of info@reumaklniekflevoland.nl. U kunt de reumakliniek vinden op de begane grond van het markante blauwe gebouw aan Het Ravelijn 1 naast het ziekenhuis