Bereikbaarheid en adres

Reumakliniek Lelystad is een ZKN gecertificeerd zelfstandig behandelcentrum. Focuszorgteam bv is verantwoordelijk voor de ondersteuning.

Als zelfstandig behandelcentrum biedt Reumakliniek electieve medisch-specialistische zorg maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur. Buiten deze kantoortijden is de kliniek gesloten. Uitsluitend voor dringende zaken buiten kantooruren is een reumatoloog telefonisch bereiken op telefoonnummer 0320-27 77 75, optie 1

Het Ravelijn 1, 8233 BR Lelystad

Telefoonnummer: 0320-27 77 75
Faxnummer: 0320-26 77 65

info@reumaklinieklelystad.nl

Er zijn veel corona besmettingen bij patiënten en onze collega’s. Om die reden zijn wij voorlopig helaas beperkt telefonisch bereikbaar. U kunt ons bellen tussen 8.30 en 11.30 en 14.00 en 17.00, of een e-mail sturen.

Je kunt bij ons veilig via website en e-mail contact hebben.

  • De webformulieren op de website bewaren geen gegevens, dus die zijn veilig.
  • Wij delen persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie per door Zivver beveiligde e-mail. Bel ons voor de toegangscode via. Je kunt een door ons verzonden Zivver bericht gebruiken om aan ons veilig (terug) te mailen. Hebben wij je nog niet gemaild, vraag ons dan via info@reumaklinieklelystad.nl een eerste Zivver mail te sturen, dan kun je hier weer veilig op terugmailen. Hier lees je wat de IGJ over Zivver schrijft https://www.igj.nl/onderwerpen/zivver.
  • Daarnaast werken we er hard aan om over niet al te lange tijd veilig te kunnen communiceren via een PGO (Persoonlijke GezondheidsOmgeving).

Start typing and press Enter to search